У сайта изменилось доменное имя на www.skvz.com.ua
смт. Черкаське, Краматорський район
Донецька область 84162
+38 (067) 621 67 84, +38 (067) 621 67 56

Наш завод — Лідер галузі 2020

Національний Бізнес-Рейтинг (НБР) в Україні — частина міжнародного співтовариства успішних організацій Союзу НБР — вже 16 років поспіль визначає і популяризує провідні підприємства, які дотримуються принципів відкритості й добропорядності у своїй діяльності. На основі рейтингових досліджень можна оцінити фінансову стійкість, надійність і платоспроможність підприємств, зробити прогноз на тенденції розвитку їх фінансового стану в короткостроковому або довгостроковому періоді.

За результатами статистичного дослідження, проведеного Національним Бізнес-Рейтингом (НБР) в Україні, яке було засноване на інформації про сплату податків та інших обов'язкових платежів до бюджету по галузі і регіону, ПрАТ "СЛОВ'ЯНСЬКИЙ КРЕЙДО-ВАПНЯНИЙ ЗАВОД" отримав почесне звання “Лидер галузі 2020”.

Для нас цей рейтинг - підтвердження того, що наша команда зуміла здійснити вагомий внесок в економіку регіону і заслужила високий авторитет в галузі, серед клієнтів, партнерів і конкурентів. Ця нагорода підтверджує, що ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «СЛОВ’ЯНСЬКИЙ КРЕЙДО-ВАПНЯНИЙ ЗАВОД» має стабільну лідерську позицію і бездоганний імідж в сфері Добування декоративного каменю, вапняку, гіпсу, крейди та глинистого сланцю.

 

Крейда

Ми реалізуємо крейду найвищої якості з власного кар'єру оптом і в роздріб

Вапно

Будь-які обсяги вапна і крейдовапняних сумішей ми виготовимо і доставимо в термін

Запит ціни

Дізнайтеся ціну на нашу продукцію і вартість її доставки у ваше місто